Uskonnot Suomessa -
http://uskonnot.fi/yhteisot/view?orgId=575
Tulostettu: 21.03.2018 kello 10.28
Etusivulle  |  Uskonnot  |  Yhteisöt  |  Raportit

Vuorilinna seurakunta

muokkaa
Celebration House
Vuorilinna ry

Nimen merkitys: Seurakunnan nimi Vuorilinna tulee Psalmista 31:3 ”Ole minulle kallio, jonka suojaan saan paeta, vuorilinna, johon minut pelastat.”
Celebration House, englanninkielinen nimi tulee tuhlaajapoikavertauksen englanninkielisestä huudahduksesta, jossa isä huudahtaa: ”Let’s have a feast and celebrate!” (Lk. 15:23)

Taustalla vaikuttava perinne: Tunnustuskuntiin sitoutumaton uuskarismaattisuus

Yhteisön kotikunta: Helsinki

Toiminta-alue: Vihti, Nummela

Tiivistelmä: Vuorilinna kotiseurakunta on rekisteröity yhdistyksenä 13.6.1997. Sen muodostavat eri kristillisistä taustoista tulevat ihmiset.

Toimintamuotoina ovat Raamatun tutkimiseen ja ylistykseen keskittyvät kokoukset, lasten pyhäkoulu, naisten keskustelu- ja rukouspiiri sekä lähetystyön tuki. Verkostoituminen ja yhteistyö muiden koti- ja ulkomaisten seurakuntien kanssa on keskeinen pyrkimys. Vuorilinna pyrkii myös istuttamaan uusia seurakuntia.

Seurakunta haluaa lähestyä opillisia kysymyksiä kiihkottomasti. Liikkeessä korostetaan että todellisen opin tulisi näkyä erityisesti asenteissa, sanoissa ja teoissa. Yhteisöllä on selkeästi kirjatut vuorovaikutussäännöt, joihin jäsenten edellytetään sitoutuvan.

Tiedot päivitetty: 21.02.2011

Linkkejä