Uskonnot Suomessa -
http://uskonnot.fi/yhteisot/view?orgId=845
Tulostettu: 09.07.2020 kello 10.56
Etusivulle  |  Uskonnot  |  Yhteisöt  |  Raportit

Legacy

muokkaa
Hoitokeskus-Legacy

Taustalla vaikuttava perinne: New age ja henkisen kasvun yhteisöt

Yhteisön kotikunta: Espoo

Tiivistelmä: Hoitokeskus-Legacy tarjoaa energiahoitoa, jossa pyritään hoitamaan kehoa ja mieltä kokonaisuutena. Legacy-hoidosssa korostetaan ihmisen olemusta henkisenä energiaolentona. Keskus on perustettu vuonna 2004.

Keskus järjestää myös Legacy-hoitajakoulutusta, joka tapahtuu kurssimuotoisesti ja kestää neljä vuotta. Koulutuksen teemoja ovat esimerkiksi auran taso, chakrat, auran puhdistaminen ja henkioppaiden käyttö parantamisessa. Legacy-hoitajakoulutuksen lisäksi keskus järjestää myös chakra-kursseja.

Hoitokeskus Legacy määrittelee toimintansa päämääräksi auttaa ihmisiä voimaan hyvin henkisesti ja fyysisesti. Legacyn sanotaan perustuvan ajatukselle, että kaikki olemassa oleva on keskinäisessä yhteydessä universaalin energiakentän välityksellä. Legacyn harjoittajien sanotaan pyrkivän valinnoillaan edistämään koko maailman hyvinvointia. Tällaisia asioita ovat biodynaaminen viljely, kasvissyönti, meditaatio sekä muiden auttaminen henkisen kehityksen tiellä.

Legacyn opetuksen mukaan ihmiset ovat pohjimmiltaan henkisiä energiaolentoja fyysisen ruumiin olemassaolosta huolimatta. Sairaudet ja taloudelliset ongelmat johtuvat ihmisen vieraantumisesta sieluyhteydestään, minkä vuoksi energia joutuu epätasapainoon.

Tiedot päivitetty: 15.05.2018

Linkkejä