Gospel Riders – moottoripyöräkerho ry

Gospel Riders – moottoripyöräkerho ry

Kuvaus

Kerho perustettiin 1980 ja se rekisteröitiin yhdistykseksi 2.7.1992. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia kristillisen elämänkäsityksen periaatteella moottoripyöräilijöiden ja moottoripyöräilystä kiinnostuneiden keskuudessa tukemalla jäsentensä hengellistä kasvua ja kehittämällä heidän vastuuntuntoaan ja ajotaitoaan liikenteessä.

Toiminnan tehostamiseksi ja aktivoimiseksi Suomi on jaettu 16 alueeseen. Jokaisella alueella on oma aluevastaava, joka koordinoi oman alueensa toimintaa. Toimintamuotoina ovat hengelliset kokoontumisajot ja tilaisuudet, ajotaitokilpailut, kurssit ja toiminnan esittelynäytökset, kokoukset, luennot ja koulutustilaisuudet. Yhdistys julkaisee kerholehteä. Vuoden 2007 lopulla Gospel Riders perusti osaston Jerusalemiin, Israeliin. Sen tarkoituksena on tukea uskontodialogityötä.

Yhdistys toimii yhteiskristilliseltä pohjalta puuttumatta eri kirkkokuntien välisiin tunnustuksellisiin mielipide-eroihin. Yhdistys on myös puoluepoliittisesti sitoutumaton. Jäseniä on n. 550 (2007).

Tiedot päivitetty: 11.04.2018

 

Linkkejä:

gospelriders.fi

Lisätiedot

Kotikunta

Toiminta-alue

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,