Healing Rooms Finland ry

Healing Rooms Finland ry

Kuvaus

Nimen merkitys: Healing viittaa raamatulliseen käsitykseen parantumisesta: ”Menkää ja julistakaa evankeliumi. Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: He panevat kätensä sairaitten päälle ja nämä paranevat” (Markuksen evankeliumi 16:15-18)

Healing Rooms Finland rekisteröitiin yhdistykseksi 10.8.2006 ja ensimmäinen Healing Room aloitti toimintansa Espoon Leppävaarassa Albergan kartanossa 24.10.2006. Healing Room on seurakuntien yhteinen palvelumuoto, jossa rukoillaan parantumisen puolesta. Healing Room ei ole seurakunta, vaan toiminnassa mukana olevia kannustetaan palvelemaan myös heidän omissa kotiseurakunnissaan.

Healing Room -rukousklinikka on paikka, jossa koulutetut rukoilijat rukoilevat parantumisen puolesta. Palvelutiimit koostuvat Healing Room -työhön koulutetuista, omien seurakuntiensa valtuuttamista vapaaehtoisista. Tiimin jäsenet koulutetaan ja haastatellaan ennen palvelutehtävän aloittamista. Taustana toiminnalle on John G. Laken aloittama Healing Room -toiminta Yhdysvalloissa vuonna 1915. Toiminta lopahti 1930-luvulla, mutta 1990-luvulla helluntailaispastori Cal Pierce elvytti sen uudelleen aktiiviseksi.

Healing Rooms Finland ry kuuluu International Association of Healing Rooms’iin (IAHR), joka on apostolinen järjestö. IAHR:n näkynä on, että Healing Room -rukouspalvelua syntyy jokaiseen kansakuntaan ja jokaiseen kaupunkiin. Healing Rooms Finland ry on Suomen Healing Rooms -rukousklinikoiden katto-organisaatio, joka tavoitteena on mahdollistaa Healing Room -toiminta eri puolella Suomea ja uusien Healing Room -klinikoiden synnyttäminen näyn pohjalta Suomessa jokaiseen kaupunkiin ja mahdollisesti myös Suomen lähialueille. Healing Room -lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Yhdistyksen mukaan vuosien 2006-2010 välisenä aikana rukousklinikoilla on käynyt rukoiltavana noin 11 000 henkilöä.

Tiedot päivitetty: 12.04.2018

 

Linkkejä:

healingrooms.fi

Lisätiedot

Kotikunta

Toiminta-alue

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,