Isän sydän -seurakunta (lopettanut)

Isän sydän -seurakunta (lopettanut)

Kuvaus

Isän sydän seurakunta -seurakuntayhdistys – Church of Father’s Heart association ry
Ent. nimi Mikkelin Cityseurakunta

Isän sydän oli itsenäinen kristillinen seurakunta, joka oli opillisesti pääpiirteiltään helluntalais-karismaattinen seurakunta. Se perustettiin vuonna 2000 ja rekisteröitiin yhdistykseksi alun perin Mikkelin Cityseurakuntana 30.3.2000. Isän sydän -seurakunta oli löyhästi linkittynyt Partners in Harvest -järjestöön ja on Seurakuntien yhteys ry:n jäsenseurakunta (ks. Seurakuntien yhteys ry).

Seurakunnan nimen muutos 2007 liittyi painotusmuutoksiin yhteisön visiossa ja toiminnassa. Karismaattisen cityliikkeen armolahjoihin painottuva korostus haluttiin kääntää laajemmin vastaamaan yhteisön omaa näkemystä Raamatun Uuden testamentin seurakunnallisesta ilmoituksesta. Muutos heijastui toimintamuotoihin pehmentymisenä ja rauhoittumisena esim. ylistyskäytännöissä.

Toimintamuotoina oli rukouspalvelu, yleisökokoukset ja ”soukkaus”, sielunhoito (parantumispalvelu), nuorisotyö ja pyhäkoulu sekä kuukausittain järjestettävä jäsenpäivä. Lisäksi seurakunta organisoi koulutusta (”profeettakoulu”) ja konferensseja eri paikkakunnilla. Seurakunnassa oli jäseniä 28 (2012), tilaisuudesta riippuen osallistujia on 5-150.

Toiminta on päättynyt syksyllä 2012.

Tiedot päivitetty: 03.05.2018

Lisätiedot

Kotikunta

Toiminta-alue