Jyväskylän helluntaiseurakunta

Jyväskylän helluntaiseurakunta

Taustalla vaikuttava perinne:

Kuvaus

Jyväskylän helluntaiseurakunta on perustettu vuonna 1926 ja se kuuluu jäsenseurakuntana Suomen Helluntaikirkkoon. Seurakunta on rekisteröity 22.4.2005 (helluntaiherätyksestä, ks. Suomen Helluntaikirkko).

Toimintamuotoina ovat jumalanpalvelukset, rukousillat, lapsityö, varhaisnuorisotyö, nuorten ja nuorten aikuisten työ, perhe- ja avioliittotyö, eläkeläistyö, aluetyö, evankeliointi, lyhyt- ja pitkäaikainen lähetystyö, maahanmuuttajatyö, mediatyö, monipuolinen musiikkitoiminta, romanityö, diakonia, päihdetyö ja koulutus. Alive Connection Ministries -evankeliointijärjestö toimii seurakunnan yhteydessä. Lisäksi säännöllistä toimintaa on Palokan Toivonkulmassa sekä Korpilahdella ja Muuramessa. Seurakunnalla on myös Toivakassa oma leirikeskus, jossa järjestetään vuosittain noin 25 leiriä ja muuta vähintään päivän kestävää tapahtumaa.
Seurakunnassa on noin 1850 jäsentä (2011).

Seurakunnan tiedotuslehti Keskipiste julkaistaan 6 kertaa vuodessa kaikille jäsenille tilatun viikottain ilmestyvän RV-lehden liitteenä(www.ristinvoitto.fi). Toimipisteittäin julkaistaan paperinen kuukausikalenteri toiminnasta, tämän lisäksi tiedotus on siirtynyt ja siirtymässä yhä enemmän internetiin (www.jklhelluntaisrk.fi, www.facebook.com/jklhelluntaisrk). Merkittävä osa jäsentiedotuksesta hoidetaan myös ilmoituksilla viikoittaisissa tilaisuuksissa.

Tiedot päivitetty: 04.05.2018

 

Linkkejä:

jklhelluntaisrk.fi

Lisätiedot

Kotikunta

Toiminta-alue

, , ,