Preacher MC ry

Preacher MC ry

Kuvaus

Preacher Mc on kristillinen moottoripyöräkerho, jonka toiminta-ajatuksena on elää ja ajaa motoristeina motoristien keskuudessa, arvojaan kätkemättä. Pyörillä ajeleminen ja niiden rakenteleminen on keskeinen osa kerhon toimintaa.

Keskeistä toiminta-ajatuksessa on yhteinen usko Jeesuksen pelastustyöhön, mitä sanomaa kerho haluaa olla levittämässä motoristien keskuudessa. Tärkein asia kerhossa on keskinäinen yhteys ja yhteinen näky. Siksi kerhoon pyrkiville on koeaika, jolloin katsotaan soveltuuko uusi jäsen kerhoon. Jäseneksi pyrkivä voi myös rauhassa harkita, haluaako hän sitoutua kerhon näkyyn.

Preacher MC on ns. on-the-road -tyyppinen kerho, eli jäsenten asuessa eri puolilla maata kerholla ei ole erillistä kerhotilaa, vaan kerhon kokoontumisia pyritään järjestämään tasapuolisesti kunkin jäsenen kotikulmilla. Lisäksi järjestetään säännöllisesti yhteisiä ajoreissuja ja tapaamisia erilaisissa pyörätapahtumissa ympäri Suomea.

Kerho aloitti toimintansa vuonna 2003 ja se on merkitty yhdistysrekisteriin 17.6.2004. Yhdistyksessä on 20 jäsentä (2012).

Tiedot päivitetty: 15.05.2018

 

Linkkejä:

preachermc.net

Lisätiedot

Kotikunta

Toiminta-alue

, , , , , , , , ,