Share Suomi ry

Share Suomi ry

Taustalla vaikuttava perinne:

Kuvaus

Englantilainen taiteilija ja lehtimies Benjamin Creme (1922 – 2016) ryhtyi toisen maailmansodan jälkeen tutustumaan teosofiaan ja okkultismiin. Creme alkoi kertomansa mukaan vastaanottaa 1950-luvun lopulla telepaattisia viestejä ylösnousseilta mestareilta ja ryhtyi julistamaan Valkoisen veljekunnan pään Buddha Maitreyan, josta hän puhui myös termillä Maitreya-Kristus, ilmestymistä maailmalle.

Yhdistyksen tarkoituksena on Maitreyan, Maailmanopettajan, julkitulon edistäminen ja siitä tiedottaminen, sekä tämän työn auttaminen transmissio-meditaation edistämisellä. Maitreyan katsotaan olevan Suuri Maailmanopettaja tai Kouluttaja, joka voi osoittaa ihmiskunnalle tien ulos sen nykyisestä ahdingosta ja vaikeuksista. Maitreyan tavoitteena on inspiroida ihmiskuntaa näkemään nykyisen poliittisen, taloudellisen ja sosiaalisen kriisin keskellä itsensä yhtenä suurena perheenä, joka voi luoda sivilisaation, joka perustuu jakamisen sekä taloudellisen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja maailmanlaajuisen yhteistyön periaatteille. Kannattajiensa mukaan Maitreya on tehnyt uskonnollisia tunnustekoja ja ilmestynyt eri hahmoissa ihmisille ympäri maailman — buddhalaisille Buddhana, kristityille Jeesuksena, juutalaisille Messiaana, ja niin edelleen.

Maitreyan uskotaan tekevän ensimmäisen suuren ilmestymisensä televisiolähetyksen kautta. Tämä johtaa julistuksen päivään, jolloin hän puhuu kaikille ihmiselle samanaikaisesti heidän omilla kielillään ja tuhannet ihmiset tulevat parantumaan.

Yhdistys ylläpitää Suomessa Transmissio-meditaatioryhmiä, ja kääntää Share Internationalin välittämiä tekstejä Suomeksi. Share Suomi ry rekisteröitiin 11.8.2003. Yhdistyksessä on noin 30 jäsentä (2007).

Tiedot päivitetty: 16.05.2018

 

Linkkejä:

share.fi

Lisätiedot

Kotikunta

Toiminta-alue

, , , ,