Suomen Crimson Circle

Suomen Crimson Circle

Taustalla vaikuttava perinne:

Kuvaus

Crimson Circle (Karmiininpunainen piiri) on eri puolilla maailmaa toimiva verkosto, joka on rakentunut amerikkalaisen Geoffrey Hoppen kanavoimiin Tobiaksen opetusten ympärille. Ryhmä syntyi vuonna 1999 Yhdysvalloissa, Coloradossa. Hoppe on toiminut NASA:n palveluksessa ja markkinointialalla. Hypnoosikokeiden kautta hän kiinnostui myös uskontoihin liittyvistä kysymyksistä. Hän tutustui vuonna 1995 Kryon-kirjallisuuteen (Kryon kuuluu myös kanavointi-ilmiön piiriin. Hänen katsotaan olevan on henkiolento, jolta vastaanoteettuja viestejä on on koottu lukuisiin kirjoihin) ja alkoi saada viestejä Tobiakselta vuonna 1997.

Verkoston mukaan Tobias on henkiolento, enkeli, joka kuuluu Karmiininpunaiseen Neuvostoon, jonka tehtävä on opettaa jumalaisen energian käyttöä maa-planeetalla ja kaikkialla luomakunnassa. Henkiolento-Tobias on liikkeen mukaan ollut myös Tobitin kirjassa (yksi Vanhan testamentin apokryfikirjoista) kuvattu Tobias. Crimson-verkoston opetusten mukaan ihminen on pohjimmiltaan jumalallinen olento (shaumbra), jonka on mahdollista löytää uudelleen jumalallinen olemuksensa. Tietoisuutta ihmisen jumalllisuudesta kutsutaan liikkeen piirissä Uudeksi Energiaksi.

Yhdysvalloissa toimiva Crimson Circle-ryhmä kokoontuu kuukausittain vastaanottamaan Hoppen kautta Tobiakselta kanavoituja viestejä. Näitä viestejä on mahdollista lukea tai kuunnella verkoston Internet-sivuilta eri kielillä tai web-kameran kautta. Verkosto julkaisee myös aihepiiriin liittyvää materiaalia ja järjestää seminaareja.

Suomessa paikallisryhmät tarjoavat puitteet vapaamuotoisiin tapaamisiin.

Tiedot päivitetty: 18.06.2015

 

Linkkejä:

crimsoncircle.com

Lisätiedot

Kotikunta

Toiminta-alue

, , , ,