Telos-Finland ry

Telos-Finland ry

Taustalla vaikuttava perinne:

Kuvaus

Telos-Finland ry on 8.4.2009 rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on edistää viidennen ulottuvuuden tietoisuutta. Yhdistys haluaa levittää Aurelia Louise Jonesin kanavoitua kirjallisuutta. Viidennellä ulottuvuudella tarkoitetaan uutta tietoisuuden tasoa, jota edustaa maapallon sisäisessä Agartha-verkostossa kristallikaupunki Telos.

Yhdistys järjestää kursseja sekä opetusiltoja. Toiminnan tarkoitus on valmistaa ihmiskuntaa uuden Lemurian esiintuloon, joka merkitsee uutta henkisyyden aikakautta. Telos-opetuksen tarkoitus on auttaa löytämään yhteys jumaluuteen ja ihmisen todelliseen sisimpään, joka on yhtä jumaluuden kanssa.

Hypoteeseja kadonneista mantereista syntyi 1800-luvulla selityksenä siihen, miten eri mantereilta löytyi samanlaisia eläin- ja kasvilajeja (tämän kadonneen mantereen katsottiin olevan ”silta” Aasian ja Afrikan välillä). Teosofisen seuran perustaja Helena P. Blavatsky (1831-1891) esitti tulkintoja, joiden mukaan osin samalla alueelle kuin kadonneen mantereen oli oletettu sijaitsevan, oli ollut kolmannen juurirodun, lemurialaisten asuttama valtakunta noin miljoona vuotta sitten. Blavatsky kertoi saaneensa tiedot Lemurian valtakunnasta Dzyanin kirjasta. Agartha on buddhalaisessa mytologiassa maanalainen kaupunki. Niin ikään Agartha-myytti on levinnyt länsimaiseen kulttuuriin erityisesti teosofian kautta.

Tiedot päivitetty: 29.06.2015

Lisätiedot

Kotikunta

Toiminta-alue