United Community Church (UCC)

United Community Church (UCC)

Kuvaus

Espoo International Christian Fellowship ry

Aiemmin lähetystyössä ja Täyden Evankeliumin seurakunnassa toimineet Arto ja Orvokki Sädeaho perustivat EICF:n vuonna 2000 kansainväliseksi yleiskristilliseksi kirkoksi pääkaupunkiseudulla asuville ulkomaalaisille. Se rekisteröitiin yhdistyksenä 31.3.2003. Pastorien ohella seurakuntaa johtaa vuosittain siihen valittu neuvosto. Pastorina toimii Shaun
Rossi.

EICF on mukana pääkaupunkiseudun seurakuntien kansainvälisen työn ja maahanmuuttajatyön verkostossa sekä valtakunnallisella tasolla verkottuneena helluntaiseurakuntien kanssa. Seurakunta toimii myös Euroopan yleiskristillisessä kansainvälisten seurakuntien verkostossa.

Paikallisina toimintamuotoina ovat jumalanpalvelukset, jotka pidetään Olarin kirkossa ja Leppävaaran Nuorisotilassa. Tilaisuuksissa käy 40-120 osallistujaa. Lisäksi EICF toimii kodeissa kokoontuvina pienryhminä sekä eri ikä- ja intressiryhmien kanssa (opiskelijat, nuoret aikuiset, naiset jne.). Seurakunta järjestää raamattukoulutoimintaa ja rukouspalvelua sekä tuottaa englanninkielisiä radio-ohjelmia.

Tiedot päivitetty: 27.07.2015

 

Linkkejä:

ucclife.fi

Lisätiedot

Kotikunta

Toiminta-alue

,