Vantaa International Christian Fellowship

Vantaa International Christian Fellowship

Kuvaus

Aiemmin Fida Internationalin kautta lähetystyössä Aasiassa toimineet Arto ja Orvokki Sädeaho perustivat EICF:n (nyk. UCC) vuonna 2000 kansainväliseksi yleiskristilliseksi seurakunnaksi Espooseen, pääkaupunkiseudun länsipuolella asuville ulkomaalaisille. Sittemmin, vuonna 2008 hän luovutti pastorin tehtävät seuraajalleen ja aloitti kokoamansa tiimin kanssa vuonna loppuvuodesta 2009 samanlaisen VICF seurakunnan Vantaan Tikkurilassa.

VICF on mukana pääkaupunkiseudun seurakuntien kansainvälisen työn ja maahanmuuttajatyön verkostossa ja valtakunnallisella tasolla verkottuneena helluntaiseurakuntien kanssa. Seurakunta toimii myös Euroopan yleiskristillisessä kansainvälisten seurakuntien verkostossa.

Paikallisina toimintamuotoina ovat jumalanpalvelukset, jotka pidetään Tikkurilassa. Tilaisuuksissa on läsnä 70-80 osallistujaa ja verkoston tiedotuksessa 215 henkilöä. Viikoittain on pienryhmätoimintaa eri ikä- ja intressiryhmien kanssa (Alfa, Ladies Only jne.). Seurakunta järjestää raamattukoulutoimintaa ja rukouspalvelua ja ulospäin suuntautuvaa englanninkielistä toimintaa.

Tiedot päivitetty: 22.05.2018

 

Linkkejä:

vicf.fi

Lisätiedot

Kotikunta

Toiminta-alue